Skip to content

Garage2020

RE:LINK

RE:LINK is een bordspel dat met 8 teams van maximaal 6 personen gespeeld kan worden. De game is ontwikkeld voor de doelgroep tussen de 12 en 16 jaar en heeft meerdere doelen;

> Jongeren werken (onder tijdsdruk) als buddies samen met anderen waarmee ze normaal niet optrekken. Dit biedt kansen voor het verstevigen en uitbreiden van vriendschappen (sociale cohesie).

> Jongeren weten, kunnen benoemen en hebben geoefend met soft-skills die van belang zijn in contacten met andere jongeren en met volwassenen/medewerkers van een bedrijf

> Jongeren hebben kennis gemaakt met een bedrijf en hierdoor een beeld van de verschillende gezichten/functies in een bedrijf.

Een mentor of coach van een team heeft een cruciale rol bij deze interventie. Hij of zij dient vooraf te constateren welke jongeren een risico lopen op uitsluiting of pestgedrag. Ook signaleert hij/zij potentiële kansen voor het verstevigen van vriendschappelijke relaties door inrichting van de teams. Na de interventie spreekt de mentor/coach met de groep over vriendschap en stimuleert verdere sociale cohesie in de groep.

RE:LINK kan in verschillende scenario’s vaker in één jaar worden ingezet voor verschillende doelgroepen.

Meer weten?
Bel met Rene; 053 – 711 88 30

Did you like this project?

Share it on these social networks!

HQ

Enschede

Bezoekadres;
Ariensplein 1, 7511 JX Enschede

Postadres;
Postbus 601, 7500 AP Enschede

Telefoon
+31(0)53 711 88 30

© | Conceptlicious

WhatsApp chat