Skip to content

Just (serious) games

Hipsters & hackers.

Dit is de combinatie die nodig is voor innovatieve (serious) game. Conceptlicious is een game bedrijf dat creativiteit en techniek combineert tot een innovatief product. Onze designers, ontwikkelaars en consultants beschikken over een brede kennis van verschillende vakgebieden zodat er geen barrieres zijn tussen de klant, de techniek, de functionaliteit en het design. Onze mensen kunnen de meest uiteenlopende ontwerpen vertalen naar een werkend product.

Wij werken veelal binnen de zorg sector waar wij een brede kennis hebben in relatie tot games en gamification. Ook werken wij samen met ROC van Twente, Saxion en de Utwente om de game opleidingen binnen het onderwijs te verberen door projectonderwijs te ondersteunen en input vanuit het bedrijfsleven te geven.

Conceptlicious; Just (serious) Games

Sinds 2007

In 2007 is Rene Stam begonnen op een zolderkamer met Conceptlicious. Binnen een half jaar betrok hij met zijn eerste werknemer zijn eerste bedrijfsruimte. Vijf jaar later is de focus ingezet op (serious) games en gamificaton waar we tot op heden ons goed kunnen en willen bewegen.

Design, (serious) Games, Virtual Reality en Augmented Reality zijn de specialismen van Conceptlicious. Onze sterke focus binnen de zorg leert ons dat onze specilismen goed toepasbaar zijn. Door specialisten van buitenaf in ons proces te betrekken bereiken we een beter eindproduct.

Trots zijn we op onze

Partners

Elke dag werken wij samen met mooie partners met nog mooiere doelen die ze willen bereiken. Conceptlicious is trots op de organisaties, bedrijven en instellingen die het vertrouwen hebben in ons als partner binnen het (serious) game domein.

Maak kennis met

onze Hipsters & Hackers

  • Rene Stam 2D Generalist
  • Jeroen van Dragt Game developer
  • Arnoud Poll Jonker Game developer
  • Paul Dijkstra 3D generalist

HQ

Enschede

Bezoekadres;
Ariensplein 1, 7511 JX Enschede

Postadres;
Postbus 601, 7500 AP Enschede

Telefoon
+31(0)53 711 88 30

© | Conceptlicious

WhatsApp chat