Skip to content

BeleefVR in Vastgoed magazine Nr. 9

Posted by stamrene on

‘Everything is in Bèta’ De uitspraak van Patrick Oude Scholten over software word letterlijk overgenomen door het magazine. Niet omdat het leuk klinkt, maar omdat het niets minder dan waar is. Of het nu de nieuwste versie van Microsoft windows is of een kleine mobiele applicatie, software is nooit af en zal altijd moeten worden doorontwikkeld. Gebeurt dit niet dan zal een software tool niet langer interessant zijn voor haar doelgroep.

Conceptlicious word met het product BeleefVR in het magazine aangehaald als een zeer geschikte oplossing voor makelaars. Vooral de wijze waarop wij de applicatie in elkaar hebben gezet is iets wat veel makelaars aanspreekt. Gratis te downloaden uit de stores, maar middels een unieke code vanuit de makelaar kunnen woningen pas bekeken worden. Zo blijft de makelaar echt als essentiële tussenpersoon fungeren.

Branded app

Naast de BeleefVR app is er ook de mogelijkheid om een branded app te laten produceren, dit is een app die ook werkt met codes, maar daarnaast ook kan zoeken op postcode en huisnummer. Daarnaast heeft deze applicatie ook een additionele lijstweergave waar de gebruiker alle woningen van de makelaar kan doorlopen. Naast de virtual reality view is er ook een 360 view aanwezig in deze applicatie.

Wilt u meer weten over deze applicatie? Kijk dan op www.beleefvr.nl of neem contact op met Rene Stam via telefoonnummer 053 – 711 88 30

HQ

Enschede

Bezoekadres;
Ariensplein 1, 7511 JX Enschede

Postadres;
Postbus 601, 7500 AP Enschede

Telefoon
+31(0)53 711 88 30

© | Conceptlicious

WhatsApp chat