? Web development - Conceptlicious

Web development

Met Web development wordt ook wel het ontwikkelen van een website, webshop of andere internet applicatie bedoeld. Conceptlicious heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op het gebied van Web development. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een beheerbare applicatie middels een Open Source CMS of een website ontwikkeld in HTML, Conceptlicious heeft een team aan specialisten in huis die u op alle vlakken van dienst kunnen zijn.

 

Web development, het implementeren van User Experience Design

Bij User Experience Design proberen wij door middel van het design van een internet applicatie de ervaring, het gevoel dat de gebruiker met de applicatie heeft te beïnvloeden. Door de vormgeving en het ontwerp wordt ingespeeld op de belevenis van de gebruiker. Web development maakt de vertaalslag van User Experience Design naar CMS. Nadat wij hebben vastgesteld hoe op het gevoel van de gebruiker wordt ingespeeld, wordt dit met Web Development mogelijk gemaakt in het CMS. Is er bijvoorbeeld bij het creëren van het User Experience Design besloten om gebruik te maken van Flash of Augmented Reality? Dan moet náást het bouwen van de animatie in Flash, deze ook in het CMS geïmplementeerd worden.

 

Een interactieve en gebruiksvriendelijke internet applicatie

Een tool om in te spelen op de User Experience is het User Interface Design. De functionaliteit van een User Interface Design draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van uw systeem of applicatie, waardoor uw werknemers of klanten in staat zijn het systeem te gebruiken met zo min mogelijk inspanning en tijd. We zeggen werknemers of klanten omdat User Interface Design is toe te passen op de frontend en de backend van het systeem. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde functies in het design van een website die bijdragen aan de gebruikersvriendelijkheid van de website, dan moeten deze functies ook mogelijk gemaakt worden in het systeem achter de website. Bij Interaction Design wordt er gekeken naar de interactie met een product of systeem. Een Interaction Designer besluit in zijn ontwerp wat de interactie tussen product en gebruiker zal zijn. Het Interaction Design vormt samen met het User Interface Design de User Experience. Het gevoel, de beleving die de gebruiker bij uw product of dienst krijgt.

 

Web development door Conceptlicious

Bij Conceptlicious staat tijdens het ontwikkelen van een internet applicatie de User Experience voorop. Onze kennis en ervaring maken vrijwel alles op dit gebied mogelijk. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Web development, zo is het voor ons tevens mogelijk om websites te bouwen in HTML5.

U wilt meer informatie over Web development?

Heeft u vragen over bovenstaand artikel dan kunt u contact opnemen via email. Wij komen binnen 24 uur terug op uw reactie. Wilt u eerder contact hebben dan raden wij u aan om te bellen met telefoonnummer:

 

+31 (0)53 711 88 30