? Virtual Reality - Conceptlicious

 

Virtual Reality

 

 

Een ware beleving toepasbaar in veel branches.

 

Virtual reality voor Mobiel

 

Virtual Reality voor smartphones

Virtual reality is op dit moment dè manier om uw merk op een innovatieve wijze onder de aandacht te brengen. In veel branches word virtual reality veelvuldig gebruikt om online een beter beeld te verkrijgen van de werkelijkheid. De vastgoed/bouw branche evenals de toeristische branche varen op dit moment goed bij deze technieken. De doelgroep van deze bedrijven en organisatie’s kunnen op deze manier voorafgaand aan de investering een goed beeld krijgen van datgene dat aangekocht kan worden.

 

Een beleving voor een eerlijke prijs

Virtual Reality hoeft niet duur te zijn. Als er goed gekeken word naar de doelgroep en de verwachtingen die daar bij passen kan een virtual reality app vaak snel en voor een betaalbare prijs gerealiseerd worden. De omgeving van de beleving is afhankelijk van of iets bestaand is, of nog gebouwd moet worden. In de situatie waarin een omgeving bestaand is kan er gefotografeerd worden waardoor de omgeving 100% realistisch weergegeven kan worden. In het andere geval kan er een omgeving worden geproduceerd middels 3D visualisatie. Over het algemeen is dit een kostbaardere variant.

 

Virtual Reality brengt uw product of dienst naar een ander niveau

Met virtual reality krijgen uw klanten meer inzicht in realiteit

Virtual Reality voor Pro’s

Naast de smartphone/cardboard combinatie kent virtual reality ook verschillende apparaten die in de professionele markt gebruikt worden. Deze apparaten zijn niet in een brede doelgroep uit te zetten zoals de smartphone/cardboard combinatie, maar worden veelal gebruikt in de vastgoed/bouw wereld. Een voorbeeld van een dergelijk apparaat is de Oculus Rift, dit apparaat moet verbonden zijn met een computer met hoge specificatie’s. De combinatie met de computer maakt het mogelijk dat in deze applicatie’s de grenzen van het kunnen verder uitgerekt kunnen worden.

 

Van simulatie tot games

De Oculus Rift leent zich goed voor simulatie’s en games. Door een krachtige computer te koppelen met dit apparaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bouwen applicaties voor de Oculus Rift die simulaties weergeven van nieuwe infra structuren voor gemeenten, maar ook games en andere informatieve tours voor een breder publiek.

Virtual reality voor Oculus Rift

Nog niet overtuigd?

Krijg aansluiting bij de jeugd

De jeugd is overal en ze maken veelal gebruik van vluchtige media, deze snappy content zoals wij dit noemen verplaatst zich razend snel. Een game is een tool die ideaal is om de jeugd te binden aan uw merk.

Innovatie als kernwaarde

Virtual reality is een innovatieve techniek die wij als Conceptlicious veelvuldig hebben toegepast voor verschillende klanten die innovatie in haar kernwaarden heeft. U ook?

Visualisatie van data binnen virtual reality

Om data te visualiseren op een innovatieve wijze is het mogelijk om data te bekijken binnen virtual reality. Omdat men letterlijk midden in de data visualisatie staat en er real-time gespeeld kan worden met waardes is dit een zeer attractieve manier van interpretatie van (big)data.

Virtual reality in combinatie met bigdata

Bent u geïnteresseerd in ons werk?

Neem contact op