? User interface design - Conceptlicious

User Interface Design

Een User Interface Design vormt de brug tussen een systeem of applicatie en de eindgebruiker. Denkt u hierbij aan het design van bijvoorbeeld websites, mobiele applicaties of webshops. De functionaliteit van een User Interface Design draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van uw systeem of applicatie, waardoor uw bezoekers, werknemers of klanten in staat zijn het systeem te gebruiken met zo min mogelijk inspanning en tijd.

In een User Interface Design kunnen vele functionaliteiten verwerkt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Conceptlicious combineert voor u een prachtig design met functies, zoals conversiebuttons en menu’s, op de plekken waar de gebruiker die verwacht. Het gebruik van uw systeem of applicatie is op deze manier erg eenvoudig voor de eindgebruiker. Door deze eenvoud vindt de gebruiker snel wat hij zoekt. De gebruiker komt eenvoudig tot zijn doel.

 

Meer weten?

Meer weten over wat user interface design voor u kan betekenen in uw website of app?

Neem contact op

Met de juiste User Interface Design bespaart u tijd met ondersteuning. Telefonische vragen en klachten zullen drastisch verminderen, doordat de eindgebruiker zelf eenvoudig kan vinden wat hij/zij zoekt.

Material design helpt gebruikers

Een app die is opgezet vanuit de gedachte dat de eindgebruiker zich direct goed een baan kan vinden door de applicatie word doorgaans ontworpen met behulp van material design. Material design is het design dat word gebruikt door besturingssystemen als Android, iOS, OSX, Windows, etc. Als de ontwerper dit design naadloos door kan zetten naar de te ontwikkelen applicatie dan zal de adoptie van de app stukken groter zijn door bekendheid bij de gebruiker.

Doorgaans is het wel zo dat er op dat moment meerdere ontwerpen gemaakt worden die op detail niveau zullen verschillen met elkaar in verband met de verschillen tussen de besturingssystemen.

Hiernaast een voorbeeld van een maatwerk design van een applicatie voor de android

 

U wilt meer informatie over User Interface Design?

Heeft u vragen over bovenstaande dienst dan kunt u contact opnemen via email. Wij komen binnen 24 uur terug op uw reactie. Wilt u eerder contact hebben dan raden wij u aan om te bellen met telefoonnummer:

 

+31 (0)53 711 88 30