? Travelspotter - Conceptlicious

Travelspotter maakt het mogelijk om een kijkje te nemen in je nieuwe vakantie

VR voor travel en toerisme

De touroperators hebben in deze tijd moeite met het opvallen tussen alle aanbieders. Travelspotter is een mobiele applicatie die een meerwaarde biedt vooraf er geboekt gaat worden. Middels een uniek platform maakt Travelspotter het mogelijk om bestaande 360 fotografie te converteren naar een virtual reality situatie, maar ook een 360 graden beleving behoord in deze app tot de mogelijkheden.

360 graden beleving in combinatie met een Google cardboard

Zoeken op locatie, accommodatie, event, locatie, prijs en meer!

Eenvoudig voor iedereen

In deze applicatie heeft Travelspotter geprobeerd om beide doelgroepen van de app te laten zien dat de app makkelijk en eenvoudig te bedienen is. Het systeem voor de beheerder is zeer makkelijk in te richten door iedereen binnen de desbetreffende organisatie. De gebruiker van de applicatie kan makkelijk zoeken en vervolgens met een druk op de knop de beleving ondergaan.

Deze applicatie is een innovatie in de travel en toerisme wereld. Virtual reality is een techniek die in 2016 een flinke opmars gaat nemen richting verschillende branches, van de travel naar de medische sector.

De Techniek

Het online beheersysteem is volledig schaalbaar opgezet om bij veel aansluitingen snel en zonder hick-ups voldoende performance te hebben. Een stabiel systeem opgebouwd in Angular zorgt voor een vlekkeloze dataverwerking. De accountbeheerder kan zicht eenvoudig aanmelden waarnaar deze in een dashboard terecht komt waar accommodaties kunnen worden toegevoegd. Door het invullen van alle gegevens bij deze accommodaties zorgt een snel zoeksysteem voor uitstekende resultaten in de app op al deze criteria voor de eindgebruiker.

User interface design

 

Download

 

Een innovatieve SaaS oplossing

Virtual reality modus

De virtual reality modus zorgt voor een ware beleving, waan je midden in je vakantie door deze nieuwe innovatieve techniek. Maximale beleving tijdens het boeken!

360 graden panorama

In de 360 graden modus kan de gebruiker geheel rond kijken op de smartphone of tablet, d.m.v. een gyroscoop draait het beeld mee voor maximale beleving.

&

Boek nu!

De “Boek nu” button is vanuit het beheersysteem makkelijk te voorzien van de url die direct in het boekingsproces terecht komt. Een mooie conversie naar de accommodaties.

Bent u geïnteresseerd in ons werk?

Neem contact op

Meer cases bekijken?

Terug naar overzicht