? Lang zult u wonen - Conceptlicious

Lang zult u wonen; een website van formaat met veel nieuwe technieken

Een overijsselse campagne

De Lang zult u wonen campagne is er voor de burger, een bewustwordingscampagne die er voor moet zorgen dat de burger zich bewust dat langer blijven wonen in eigen woning straks noodzaak word en hierop moet gaan inspelen. Door bijvoorbeeld nu al aanpassingen door te voeren. Voor deze campagne is Conceptlicious verantwoordelijk voor het online gedeeldte, zowel consulting, concepting als productie.

Razendsnel zoeken met Elasticsearch door alle content en documenten

Maatwerk WordPress plugins maken deze website uniek in zijn soort

De website

Een website is een continu proces, dit is iets dat we Lang zult u wonen vanaf het begin hebben meegegeven. Buiten dat we met het team steeds nieuwe functionaliteiten toevoegen worden er ook onderdelen vervangen en/of weggelaten. Middels analytische gegevens word bijgehouden welke onderdelen scoren en welke niet worden gebruikt. Hierdoor word de website continu bijgestuurd met in het achterhoofd dat elke euro van publieke gelden nuttig besteed worden. Een voorbeeld daarvan is dat er bewust voor gekozen is om geen responsive design te produceren, de analytische gegevens van afgelopen jaren zagen op mobiel verkeer een marktbereik van nog geen 2%, de extra kosten van het responsive design zijn gestopt in andere nuttige technieken zoals een sublieme zoekfunctie van Elasticsearch.

WordPress en maatwerk

WordPress is één van de meest gebruikte content management systemen op dit moment, vooraf hebben we goed gekeken wat de eerste behoefte was van Lang zult u wonen op online gebied. Na in kaart te hebben gebracht welke functionaliteiten het moest bevatten kwamen we al snel tot de conclusie dat WordPress kon voldoen als basis. WordPress laat zich goed gebruiken om van allerlei zaken tegenaan te ontwikkelen waardoor ook grotere complexere website zoals deze prima kunnen presteren. Veel van de modules binnen deze website zijn maatwerk ontwikkeld om in de exacte behoefte van de klant te voorzien, maar ook om grip te hebben op code voor de toekomst.

User interface design

Innovatieve technieken

360 graden informatieve beleving

Middels een 360 graden beleving kan de gebruiker binnen een 3D huis middels hotspots aan te klikken informatie vergaren over de aanpassingen.

U

Supersnel en uitgebreid zoeken

Elasticsearch zorgt voor supersnelle zoekresultaten, zoeken middels woorden, opsomming van woorden of volledige zinnen.

c

Lang zult u wonen met dementie

Wonen met dementie heeft een andere doelgroep, hierop is de user interface dan ook afgestemd.

Bent u geïnteresseerd in ons werk?

Neem contact op

Meer cases bekijken?

Terug naar overizcht