? BeleefVR - Conceptlicious

Een virtuele beleving van uw toekomstige huis, bij aankoop en herinnering.

Een innovatieve applicatie

De technieken gaan razend snel en er is intussen dan ook veel veranderd in onze maatschappij. De bouwwereld en alle aanverwante bedrijven die in deze keten zitten innoveren op dit moment enorm om na een spannende periode weer vooraan te staan. De klant is koning en die wil immers het liefst met veel gemak bediend worden. De consument verslind nu zoveel dataverkeer dat je wel mobiel moet inspringen op potentiële kopers. Wij doen dit door middel van een virtual reality applicatie voor makelaars.

360 graden panorama foto's realtime converteren naar VR toepassingen

Een stukje software met veel nieuwe technieken

Het idee van de app

Het idee in een voorbeeld beschreven is dat de consument na een bezichtiging een Google cardbaord bril krijgt aangeboden van diens makelaar. De consument kan door middel van de beleefVR app het huis dat eerder fysiek is bezocht nogmaals ervaren in virtual reality, maar ook kan delen met familie en vrienden. Nu de consument je aandacht heeft, is het uitzetten van een digitale openhuis route een kinderspel. En dat vanuit de luie stoel van de consument.

De techniek

Het online beheersysteem is volledig schaalbaar opgezet om bij veel aansluitingen snel en zonder hick-ups voldoende performance te hebben. Een stabiel systeem opgebouwd in Angular zorgt voor een vlekkeloze dataverwerking. De accountbeheerder kan zicht eenvoudig aanmelden waarnaar deze in een dashboard terecht komt waar objecten kunnen worden toegevoegd. Door het invullen van alle gegevens bij deze objecten zorgt een snel zoeksysteem voor uitstekende resultaten in de app op al deze criteria voor de eindgebruiker.

User interface design

Download

Een verlengstuk van woningbezichtigingen

Een innovatieve virtual reality app

Een Android en iOS applicatie met virtual reality mogelijkeden

j

Branded app mogelijkheden door generieke opzet

Door de generieke opzet kunnen makelaars een eigen branded app aanschaffen. Een app met een eigen corporate identity uitstraling.

l

Een eigen accountbeheer zorgt voor eenvoudige bediening

Toevoegingen en mutaties zijn binnen een handomdraai te realiseren dankzij het simplistische user interface design.

Bent u geïnteresseerd in ons werk?

Neem contact op

Meer cases bekijken?

Terug naar overzicht