? Over ons - Conceptlicious

Elke dag werken wij samen met klanten met volle overgave aan innovatieve ict opdrachten. Vol nieuwe uitdagingen en op het randje van het onmogelijke.

Hipsters, hackers & huslers

De bekende combinatie die nodig is voor innovatie ict projecten. Conceptlicious is een internetbedrijf dat creativiteit en techniek combineert tot een innovatief product. Onze ontwerpers, ontwikkelaars en sales managers beschikken over een brede kennis van verschillende vakgebieden zodat er geen barrieres zijn tussen techniek, functionaliteit, grafisch ontwerp en natuurlijk de klant. Onze ontwikkelaars kunnen de meest uiteenlopende ontwerpen vertalen naar een werkend resultaat, waarbij altijd de laatste technische innovaties worden ingezet.

Wij werken samen met zowel grote als kleine klanten waar innovatie, automatisering en internet in het DNA vloeit. Bij deze organisaties, bedrijven of instellingen is het draagvlak al aanwezig om innovatieve vaak online middelen in te zetten voor verdere acceleratie van de dienstverlening.

Sinds 2007

In 2007 heeft Rene Stam Conceptlicious opgericht met als doel een specialist te worden binnen het interactieve experience domein. Conceptlicious werkte met name als specialist met sterke focus in web- en applicatie design. Met de komst in 2011 van aandeelhouder Patrick Oude Scholten is Conceptlicious zich volledig gaan richten op de ontwikkeling van de meer complexere online web applicaties, dit samen met gespecialiseerde partners om zo een kwaliteitsproduct te kunnen waarborgen.

Merken

Wij werken voor grote klanten, maar ook kleine klanten en ieder merk heeft weer zijn eigen wensen en uitdagingen voor ons als het gaat om innovatie, automatisering of een online profilering binnen een organisatie. Door onze deskundige kennis van zaken zijn wij vaak betrokken vanaf het begin van het online traject. Architectuur, vormgeving en techniek zijn onderdelen die naadloos met elkaar verbonden moeten zijn als het product duurzaam en een return on investment in zich moet hebben.

Innovatie in de cultuur

De cultuur bij Conceptlicious is innovatie gedreven, wij hebben een 8 tot dat het af is mentaliteit en maken met ons team onmogelijke deadlines waar. Daarnaast is er voldoende ruimte om voor teamleden zich te ontwikkelen in de laatste technieken op zijn of haar vakgebieden. Het team is dedicated en gaat voor maar één doel; Go big or go home!

Met interessante technieken als Virtual reality, augmented reality, Unity game development, AngularJS, NodeJS en NoSQL is ons team altijd in voor een nieuwe en innovatieve toepassing voor uw onderneming.

Onze Werkwijze

Conceptlicious werkt in veel trajecten binnen een Scrum methode. Wij zijn van mening dat als er steeds weer snelle kleine stappen worden gezet, de klant, ontwikkelaar en designer sneller tot een eindproduct komen en zo ook het budget goed kunnen bewaken. Met een Scrummaster aan boord stellen wij samen met de klant de vereisten van de applicatie op. Aan de hand van deze gegevens maken we use cases, dit zijn uitgeschreven functionaliteiten van de applicatie die doorgaans ook en user journey zal bevatten. Uiteindelijk zal dit de basis zijn voor het prototype, dit prototype zal worden doorontwikkeld naar een definitief eindproduct.

Kleine sprints geven overzicht

Door kleine stappen te zetten binnen een groter traject houd de klant, ontwikkelaar en designer overzicht. Dit overzicht is nodig om tussendoor geen beslissingen te nemen die later wellicht overbodig waren of te veel energie of budget hebben verslonden. De klant ziet iedere twee weken een product dat werkend zal worden gepresenteerd, hierin kan de klant en het ontwikkel team feedback geven en beslissen of er functionaliteiten moeten worden toegevoegd, of juist weggelaten kunnen worden. Een prettige, kostenbesparende en overzichtelijke werkwijze. Deze methodiek werkt op basis van vertrouwen en zal met name met grote trajecten een groot voordeel op leveren.

Onze specialismen

Apps

Games

UI/UX design

Virtual Reality

Wij zijn benieuwd met welke uitdaging u langs komt

Laat uw uitdaging horen