? Nieuws - Conceptlicious

Nieuws

Splat is een fun game met een frustratie element

Iedereen kent ze wel, de games die super simpel zijn maar tegelijkertijd ook heel frustrerend om sommige momenten. Splat is zo'n mobiel spel dat in het begin lekker simpel is en fijn aanvoelt om te spelen. Steeds als je verder komt in dit level-loze spel wordt de...

Lees meer

Avonturenpark Hellendoorn heeft vanaf nu een game!

Avonturenpark Hellendoorn heeft een nieuwe game, een game waar wij als ontwikkelaar toch best een beetje trots op zijn. De naam, het design, de techniek, allemaal factoren waar we als klein Twents bedrijf super trots op zijn. De game is uitgebreid beschreven in onze...

Lees meer

Conceptlicious in de media

Deze week stond Conceptlicious in De Ondernemer in de rubriek "Doorzetter" Hieronder het stuk dat later ook online is geplaatst. Natuurlijk zijn wij super enthousiast over het feit dat we deze aandacht hebben verkregen. Mede dankzij ons unieke werk op gebied van...

Lees meer

Virtual Reality voor De Lichtenvoorde

Voor de zorg organisatie De Lichtenvoorde maakten we een Virtual Reality rondleiding voor één van de nieuwe zorg locatie's. Deze applicatie is special bedoeld om cliënten en verwanten te laten ervaren wat er allemaal binnen deze locatie voor handen is voor de beste...

Lees meer

VR app Erve Brooks

Voor Erve Brooks hebben we een virtual reality app gemaakt die de gehele locatie in beeld brengt op een bijzondere manier.

Lees meer

Virtual Reality voor travel & toerisme

Travelspotter is het virtual reality platform waar de toeristische branche een virtual reality beleving kan kopen op licentiebasis. Conceptlicious ontwikkelde het achterliggende systeem dat door iedereen eenvoudig te bedienen is.

Lees meer

BeleefVR in Vastgoed magazine Nr. 9

In editie nr. 9 November 2015 van het Vastgoed magazine staat onze virtual reality applicatie van BeleefVR beschreven. Super trots zijn we dat een magazine als dit onze technologie weet te waarderen en in te schatten op waarde voor makelaars.

Lees meer

Virtual reality brillen nu bij de Hema te koop

Als de Hema een virtual reality bril in de schappen legt dan weten we allemaal dat het mainstream gaat worden. Met deze bril is het een koud kunstje om met je eigen smartphone een enorme beleving te creeëren. Of het nu een 360 graden foto, video of game is, je staat er versteld van!

Lees meer

Voortgang tunnelrun game voor Stichting Aap

We zijn inmiddels in het laatste stadium aangekomen van de ontwikkeling van de game voor Stichting Aap. Een leuke game voor de jeugdige spelers onder ons met een combinatie van angry birds en minion rush.

Lees meer

Material design rocks!

Een beeldtaal ontwikkelt met de klassieke principes van een goed ontwerp en met de innovatie en de mogelijkheden van technologie en wetenschap samenvoegt.

Lees meer

Alarmering app voor horeca ondernemers

Deze app maakt het mogelijk om alarm te slaan naar mensen uit je eigen adresboek. Bedoeld voor (horeca)ondernemers die contact willen leggen met andere ondernemers in de staat als er weer iets gebeurt dat niet in de haak is.

Lees meer

BeleefVR; de virtual reality app voor makelaars

Vandaag zijn we online gegaan met ons eigen SaaS product. In de wereld van makelaars proberen we ons product in te gaan inzetten. Een mobiele app zal voor de consument beschikbaar zijn om huizen via virtual reality te bekijken.

Lees meer

Facebook wall