? Mobile apps - Conceptlicious

Mobile apps

Mobiele applicaties, ook wel Mobile Apps genoemd, zijn toepassingen bestemd voor mobiele apparaten zoals de iPad, Smartphones en Tablet-pc’s. De tijd dat een mobiel alleen gebruikt werd voor bellen en sms’en is absoluut voorbij. Op de mobiele telefoons van dit moment worden Mobile Apps gedownload zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws, het weer of de sportuitslagen. Ook maken Mobile Apps het mogelijk om muziek aan te schaffen en te luisteren of oneindig veel games te spelen.

 

Mobile Apps voor het bedrijfsleven

Behalve Mobile Apps voor entertainment, zoals bovengenoemde voorbeelden, worden er ook Mobile Appsontwikkeld voor het bedrijfsleven. Hierbij kunt u denken aan een mobiele applicatie die een uren registratie bijhoudt of een Mobile App waarmee u uw bouwdepot kunt uitlezen. Mobile Apps die zijn ontwikkeld voor het bedrijfsleven worden vaak ingezet om de gebruiker via een toegankelijke, gebruiksvriendelijke weg te voorzien van informatie. Gezien de explosieve groei in de verkoop van mobiele apparaten en de bijbehorende applicaties, zullen Mobile Apps in de toekomst een nog prominentere rol innemen dan zij nu al hebben. Daarnaast zullen deze Apps voor meer, en meer uiteenlopende doeleinden gebruikt gaan worden.

 

Mobile Apps op maat bij Conceptlicious

Conceptlicious begeleidt het gehele productieproces van uw eigen Mobile App. Wij bieden de mogelijkheid om u alle werkzaamheden, van ontwerp tot beheer, uit handen te nemen. Uitgangspunt hierbij is wel, dat de klant te allen tijde de regie over het traject blijft behouden. Tijdens een oriënterend gesprek worden de wensen en functionaliteiten die u in een Mobile App zoekt, besproken. Op basis van deze gegevens maken wij een functioneel ontwerp. Dit functioneel ontwerp vormt vervolgens de basis voor onze programmeurs om uw Mobile App, binnen de met u afgesproken termijn, te implementeren.

 

Conceptlicious bouwt Apps voor:

  • iPhone/iPad Apple
  • Android Google
  • Magento e-commerce

U wilt meer informatie over Mobile apps?

Heeft u vragen over bovenstaand artikel dan kunt u contact opnemen via email. Wij komen binnen 24 uur terug op uw reactie. Wilt u eerder contact hebben dan raden wij u aan om te bellen met telefoonnummer:

 

+31 (0)53 711 88 30