? Flash Development - Conceptlicious

Flash Development

Bij Web development kan er ook gebruik gemaakt worden van Flash. Wilt u een interactieve website met bewegende animaties of video’s? Bij Flash development wordt er gebruik gemaakt van Adobe Flash om teksten, tekeningen en beelden te animeren. Adobe Flash is de software die gebruikt wordt om animaties en multimedia content te creëren. Flash development is niet afhankelijk van het CMS achter uw website. Een groot voordeel is dat uw animatie in nagenoeg elke browser hetzelfde wordt weergegeven. Ook Augmented reality kan gecreëerd worden met behulp van Flash.

 

Verhoog de User Experience door het gebruik van Flash

Het gebruik van Flash, draagt bij aan het User Experience Design. User Experience Design speelt met het ontwerp in op het gevoel, de beleving die de bezoeker krijgt bij uw website. De vele mogelijkheden met Flash development brengen uw website tot leven. Het is erg belangrijk om Flash goed en gedoseerd te gebruiken. U wilt de aandacht trekken naar een bepaald onderdeel van uw website, maar niet uw bezoekers weg jagen door een overkill aan animaties.

 

Een interactieve website door Flash Development van Conceptlicious

Conceptlicious biedt met Flash development de mogelijkheid om Flash©-modules in uw website te integreren. Ook kunnen wij voor u zelfs een gehele website in Flash bouwen. Voor Flash development maken wij gebruik van Flash Actionscript 3. Onze specialisten adviseren u over de mogelijkheden van Flash development en creëren voor u een website waarin de User Experience voorop staat.

 

Flash dé tool voor branding

Wilt u uw bedrijf of product als merk inzetten om uw doelgroep te bereiken dan spreekt men van branding. Flash is een tool die het mogelijk maakt om middels spectaculaire animaties de aandacht van uw doelgroep te trekken en een onuitwisbare indruk achter te laten. De stelling dat Flash niet leesbaar is voor de zoekmachines is al achterhaald. Zoekmachines ontwikkelen zich in een razend tempo. Hierdoor zijn zoekmachines tegenwoordig al in staat om teksten en links in Flash bestanden te indexeren.

U wilt meer informatie over Flash Development?

Heeft u vragen over bovenstaand artikel dan kunt u contact opnemen via email. Wij komen binnen 24 uur terug op uw reactie. Wilt u eerder contact hebben dan raden wij u aan om te bellen met telefoonnummer:

 

+31 (0)53 711 88 30