? E-commerce - Conceptlicious

E-commerce

Bij E-commerce staat interactie tijdens online winkelen centraal. E-commerce geeft de gebruiker de mogelijkheid om te discussiëren over een bepaald product of dienst. De potentiële klant kan putten uit reacties en meningen van bekenden en onbekenden, alvorens over te gaan tot aankoop.

Dit zogenaamde Social Shopping wordt reeds door een groot aantal online winkels gefaciliteerd. Met één druk op de knop kunt u via bijvoorbeeld Facebook of Twitter, de mensen binnen uw netwerk vragen naar hun mening over een product, dienst of initiatief.

Om E-commerce op een ideale wijze binnen uw website of applicatie te integreren, heeft Conceptlicious eigen programmeurs en digital marketeers in huis.

De laatste technieken maken het voor ons mogelijk om in opdracht van de klant, een volledige webshop te bouwen binnen Facebook. Een internetwinkel binnen Facebook brengt het beste van twee werelden bijeen. Functionaliteiten als een catalogus, uitgebreide betalingsmogelijkheden en vormgeving in eigen huisstijl zijn allemaal beschikbaar.

Of het nu een gehele webshop binnen social media betreft of een interactieve Widget , Conceptlicious is uw partner in E-commerce.

U wilt meer informatie over E-commerce?

Heeft u vragen over bovenstaand artikel dan kunt u contact opnemen via email. Wij komen binnen 24 uur terug op uw reactie. Wilt u eerder contact hebben dan raden wij u aan om te bellen met telefoonnummer:

 

+31 (0)53 711 88 30